Fællesspisningen er en virkelig velfungerende og anbefalelsesværdig ordning: 

Tre gange ugentligt får man serveret dejlig mad for en billig pris, uden at du behøver at tænke på hverken indkøb eller opvask. Der er kaffe og te bagefter. 

For at denne ordning kan fungere, skal man være kok én dag hver tredje uge kl. 16.00 - ca. 19.30.

 

Man skal huske melde sig fra spisning de dage, man ikke kan være med i den følgende uge, senest fredag kl. 18. 

Senere ændringer aftaler man med chefkokken for den pågældende dag.

 

Skulle man have lyst til det, kan man også tage maden med hjem og spise. 

Man må også gerne invitere gæster til spisning.

 

Madplan laves af ugens kokke for én uge ad gangen og hænges op i fælleshuset onsdag/torsdag.

 

Kl. 16 går dagens to kokke i gang med maden. 

Her ordnes nogle af dagens grøntsager i køkkenet.

 

Bordet er nu dækket og sangbøgerne lagt frem.

 

Når maden er klar, ringer kokken med klokken, fortæller, hvad vi skal spise og ...

 

...hvilken sang, der skal synges. 

 

Menuen den 21. juni 2011 var frikadeller med blomkål, gulerødder, nye kartofler, sovs og ribsgelé.

 

Dagens kok og chefkok har tid til at spise med, inden de skal i gang med opvasken - og så kan de glæde sig over, at der i gennemsnit er tre uger til de næste gang skal have kokketjansen, sammen eller hver for sig med nye makkere.

 

Andre hygger sig med en kop kaffe efter middagen.